Hem » Pool » Stålpool » PoolExperten Premium Flexipool 3x6 meter

PoolExperten Premium Flexipool 3x6 meter

Beskrivning

PoolExperten Premium Flexipool 3x6 meter.

En perfekt pool för dig som vill ha en stabil pool som du enkelt kan montera helt själv, denna pool är tillverkad i kraftigt stål och kommer laverad som ett kit, detta pool kit monterar du enkelt på 2 personer under en dag, efter pool stommen är monterad sätts liner i din pool och du kan fylla din pool på direkten.
Då PoolExperten Premium Flexipool är så välkonstruerad och stabil kan du montera vår stål pool helt ovan mark!

PoolExperten Flexipool är en pool till verkad i stål som är mycket enkel att bygga. Vi har tänkt igenom hela din pool byggnation från en byggares synsätt så att du ska kunna montera din stålpool helt själv. I detta pool kit har vi valt att ha ett färdigt teknikrum som gör att din installation i princip är helt klart, med filtrering, belysning och elinstallation, det du behöver göra är att anlita en elektriker som installerar en elkabel mellan din pool teknik samt husets elskåp, lättare än så blir det inte!

Då våra Flexipool paneler är tillverkade i paneler med olika storlekar så kan vi skräddarsy din pool helt efter dina önskemål, skulle någon av våra modeller inte passa dig så kontakta oss på order@spaochpoolbutiken.se så tar vi fram ett pool kit helt efter dina önskemål. Flexipool kommer direkt från tillverkare helt utan mellanhänder därför kan vi erbjuda dig en riktigt bra pool till ett riktigt bra pris!

PoolExperten Flexipool har en helt unik konstruktion som gör att vi kan montera denna pool i mark, delvis ovan mark eller helt ovan mark, allt helt efter era val och förutsättningar! Detta spar dig som kund otroligt mycket pengar då du slipper köpa material samt lägga ner arbete på att återfylla kring din pool, eller om du bor med sluttningstomt så slipper du bygga en dyr stödmur. Vi levererar marknadens kraftigaste stomme med en otroligt enkel montering, ingen annan premium pool stomme kan du montera så snabbt som du monterar PoolExperten Flexipool.

Vi erbjuder en komplett pool lösning till ett otroligt bra pris, ett så bra pris som vi gärna jämför med andra pool leverantörer på marknaden!

Detta ingår i ditt PoolExperten Premium Flexipool 3x6 meter pool kit

Poolstomme 3x6x1,5m
Stag för ovan mark montage
1 st breddavlopp (redan monterat)
2 st inlopp (redan monterade i pool samt elbox)
1 st LED vit lampa (redan monterad)
1 st pump & filter kit (redan monterad)
1 st elbox (redan monterad med din pump)
1 st städ kit för pool
1 st start kit med pool kemikalier
1 st rostfri pool stege
1 st nivåreglering av vattennivån i din pool

Garanti på PoolExperten Premium Flexipool är hela 25 år på stomme, 10 år på liner, 5 år på filtrations kit, 2 år på inbyggnadsdetaljer.

Du kan med lätthet montera din pool själv, skulle det vara så att du vill ha hjälp med pool montage så kontakta oss så hjälper vi självfallet dig!

Om du ska använda en luftvärmepump eller annan uppvärmning till din pool så rekommenderar vi dig att köpa en by-pass, kontakta oss så berättar vi mer samt hjälper er i ert val av pool uppvärmning.

Fördelar med Stålpool PoolExperten Premium Flexipool
- Flexipool är en väldigt stabil pool med lång livslängd!
- Flexipool kommer som ett mekano som gör monteringen snabb och enkel!
- Flexipool är så stabil att du även kan ha den helt ovan mark!
- Flexipool kommer med färdigkopplad teknik så inga bekymmer!
Frakt
Vid beställning av stål pool Premium Flexipool från Spa Och Poolbutiken så ingår frakt till tomtgräns. Du som kund behöver vara hemma när din stål pool Premium Flexipool kommer så att du kan syna godset och rapportera eventuella avvikelser eller skador i transporten till transportföretaget. Det är viktigt att ALLA skador på gods rapporteras och dokumenteras via bil för att ev. reklamation ska kunna göras.
Transportören kommer att avisera er vilken dag samt ca tid som de kommer för att leverera er stål pool Premium Flexipool, det är viktigt att ni svara transportörens samtal eller meddelande så att utkörning blir bokad.
När ni får er stål pool Premium Flexipool så är det viktigt att ni synar er stål pool Premium Flexipool så den inte fått några transportskador innan ni godkänner transporten. Finns det synliga skador så måste detta noteras på fraktsedeln. Skadorna måste fotas innan eventuell av emballering och skickas till oss senast dagen efter leverans, mail skickas till order@spaochpoolbutiken.se Skulle dolda skador finnas måste detta meddelas till Spa Och Poolbutiken inom 3 dagar från mottaget gods.
Installation
Vid beställning av stål pool Premium Flexipool skickas en grävanvisning samt montage anvisning, vi har även montage filmer som hjälper er som kund vid installation av er stål pool Premium Flexipool. Det följer även med en egenkontroll som ska fyllas i av er som kund vart eftersom ert pool projekt fortgår och när er stål pool Premium Flexipool är installerad och uppstartad så skickar ni in påskriven egenkontroll till Spa Och Poolbutiken på order@spaochpoolbutiken.se Detta måste ni göra för att garantin ska gälla.
Support
Vi på Spa Och Poolbutiken nås på telefon 0171-58100 eller på order@spaochpoolbutiken.se måndag till fredag 8-15, för mail som kommer till os på övrig tid så svarar vi nästkommande dag eventuella frågor.
Garanti
Spa Och Poolbutiken lämnar 25 års materialgaranti på vår stål pool Premium Flexipool stomme såvida inget annat anges i våra villkor. Det gäller 10 års garanti på er pool liner med 10% åldersavdrag per år, Det är viktigt att ni utför kontroll av ert pool vatten kontinuerligt samt dokumenterar detta för eventuellt garantianspråk. Era produkter ska installeras enligt våra manualer samt användas och skötas enligt vår skötselguide och vattenkvalitén ska testas regelbundet samt dokumenteras. Fel på produkter ska anmälas omedelbart när de upptäcks.
Vi lämnar 2 års garanti på teknisk utrustning så som cirkulationsutrustning, värmepump och saltklorinator samt pooltak.
Er garanti börjar gälla från det datum när era varor är levererade och förutsätter att ni följt installations- samt skötselguide.
Vi har en materialgaranti så garanti gäller reparation av levererad vara eller en ersättningsvara. Vid godkänd garanti repareras trasig vara om möjligt, om detta inte är möjligt så skickas en ersättningsprodukt. Köparen ansvarar för demontering samt åter montage av reklamerad vara. Vid godkänd garanti står Spa Och Poolbutiken för fraktkostnaden.
Garanti omfattar inte:
- Arbetskostnader eller kringliggande kostnader
- Skador som uppkommer under installation eller ert arbete med eller kring er stål pool Premium Flexipool.
- Skador orsakade av felaktiga värden på ert vatten (så som klor, pH salthalt samt cyanursyra) eller för hög temperatur. Maximal temperatur är +28C.
- Frysskador orsakade på grund av felaktig vinterförvaring.
- Förbruknings eller förslitningsvaror så som packningar, lampor, axeltätning, sonder eller saltceller.
- Skador som uppkommit på grund av strömspikar eller strömbortfall så som t.ex. vid åsknedslag eller felaktigt kopplad elinstallation.
- Eventuella följdskador som uppkommit på grund av felande produkt.
- Ersättning för kostnader som kranbil, tankbil, vatten, montagearbete, resor eller inkomstbortfall.
Begränsningar av ansvar
Eventuella ersättningskrav mot Spa Och Poolbutiken kan ej överstiga fakturabeloppet för de sålda produkterna. Arbetskonflikt, sjukdomar, naturkatastrof, krig, mobilisering, valutarestriktioner, materialbrist, brist på transportmedel, fel i leveranser från underleverantör etcetera eller andra omständigheter som ligger utom vår kontroll och som inverkar på avtalade priser och leveransens fullgörande berättigar säljaren till att helt eller delvis annullera avtalet utan skyldighet för säljaren att utgiva ersättning.
* Frakt till tomtgräns gäller körbar väg för en lastbil och till adress som har lands förbindelse med Bålsta, självfallet kan vi leverera stål pool Premium Flexipool till öar som har färga eller bro, men då tillkommer en kostnad, kontakta oss för mer info.

Specifikationer

Artnr: FP3060P

Recensioner

Lämna ett omdöme
uaT3e
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)
Andra produkter från samma kategori